Ուսումնասիրելով հացերի թխման ավանդական տեխնոլոգիաները և ֆրանսիական և գերմանական լավագույն վարպետների փորձը, «Արևահացերի» հիմնադիրը որոշել է կյանք տալ հայկական ավանդական բաղադրատոմսերին և դրանք հայտի դարձնել ամբողջ աշխարհով։
Ծագող արևից իրենց անունը ստացած «Արևահացեր»-ի հիմքում ընկած է թթխմորով և ավանդական տեխնոլոգիաներով հացի պատրաստումը:
Բոլոր հացերի համար մշակվել են հունցման և հասունացման այնպիսի հեղինակային տեխնոլոգիաներ, որոնց արդյունքում հնարավորինս չեզոքանում է գլյուտենը, ակտիվանում են վիտամիններն ու օգտակար տարրերը՝ դարձնելով հացը անվնաս նաև քաշի խնդիրներ ունեցող անձանց և առողջ սննդակարգի հետևողների համար։
Հացերը չեն պարունակում որևէ արհեստական սննդային հավելում, համի և գույնի բարելավիչներ և պատրաստված են ամենաբարձրորակ բաղադրիչներից: Ընկերությունը վերականգնել է բաղադրատոմսերն ու պատրաստում է հացերն այնպես, ինչպես դրանք պատրաստում էին 100 և ավելի տարի առաջ: Նրանց տեխնոլոգիայի առավելությունը երկար ու դանդաղ պատրաստման ընթացքի մեջ է, որի ժամանակ տեղի է ունենում բնական խմորում:
Ֆերմերի մասին
Ուսումնասիրելով հացերի թխման ավանդական տեխնոլոգիաները և ֆրանսիական և գերմանական լավագույն վարպետների փորձը, «Արևահացերի» հիմնադիրը որոշել է կյանք տալ հայկական ավանդական բաղադրատոմսերին և դրանք հայտի դարձնել ամբողջ աշխարհով։
Ծագող արևից իրենց անունը ստացած «Արևահացեր»-ի հիմքում ընկած է թթխմորով և ավանդական տեխնոլոգիաներով հացի պատրաստումը:
Բոլոր հացերի համար մշակվել են հունցման և հասունացման այնպիսի հեղինակային տեխնոլոգիաներ, որոնց արդյունքում հնարավորինս չեզոքանում է գլյուտենը, ակտիվանում են վիտամիններն ու օգտակար տարրերը՝ դարձնելով հացը անվնաս նաև քաշի խնդիրներ ունեցող անձանց և առողջ սննդակարգի հետևողների համար։
Հացերը չեն պարունակում որևէ արհեստական սննդային հավելում, համի և գույնի բարելավիչներ և պատրաստված են ամենաբարձրորակ բաղադրիչներից: Ընկերությունը վերականգնել է բաղադրատոմսերն ու պատրաստում է հացերն այնպես, ինչպես դրանք պատրաստում էին 100 և ավելի տարի առաջ: Նրանց տեխնոլոգիայի առավելությունը երկար ու դանդաղ պատրաստման ընթացքի մեջ է, որի ժամանակ տեղի է ունենում բնական խմորում: