2012թ․ Գավառից Երևան տեղափոխվելիս Միքայելյանները ունեին մեկ միտք՝ ստեղծել փոքրիկ ֆերմա՝ երեխաներին բնական մթերքով ապահովելու համար։ Մի քանի տարի անց նրանք որոշեցին ընդլայնել ծավալները և ունենալ ավելի մեծ ֆերմա և արտադրություն։ Միքայելյանները նույնիսկ ստեղծեցին պանրի իրենց տեսակները, որոնք ունեն յուրահատուկ համ և արտադրական տեխնոլոգիա։ Նրանց էջում Դուք կարող եք գտնել տարբեր տեսակի չոր պանիրներ՝ հնեցված գինու մեջ
Ֆերմերի մասին
2012թ․ Գավառից Երևան տեղափոխվելիս Միքայելյանները ունեին մեկ միտք՝ ստեղծել փոքրիկ ֆերմա՝ երեխաներին բնական մթերքով ապահովելու համար։ Մի քանի տարի անց նրանք որոշեցին ընդլայնել ծավալները և ունենալ ավելի մեծ ֆերմա և արտադրություն։ Միքայելյանները նույնիսկ ստեղծեցին պանրի իրենց տեսակները, որոնք ունեն յուրահատուկ համ և արտադրական տեխնոլոգիա։ Նրանց էջում Դուք կարող եք գտնել տարբեր տեսակի չոր պանիրներ՝ հնեցված գինու մեջ