Դդմիկ
0.5 կգ
190֏
Դդմիկը աշխարհում ամենաշատ օգտագործվող բանջարեղենի տեսակներից է։ Այն կարելի է պատրաստել ամենատարբեր տեխնոլոգիաներով՝ խաշած, շոգեխաշած, կարմրեցրած, խորոված կամ լցոնած։
Ապրանքի քաշը կարող է տատանվել ± 15% (425-575 գ)։
0.5 կգ
190֏
Դդմիկը աշխարհում ամենաշատ օգտագործվող բանջարեղենի տեսակներից է։ Այն կարելի է պատրաստել ամենատարբեր տեխնոլոգիաներով՝ խաշած, շոգեխաշած, կարմրեցրած, խորոված կամ լցոնած։
Ապրանքի քաշը կարող է տատանվել ± 15% (425-575 գ)։
Դդմիկը աշխարհում ամենաշատ օգտագործվող բանջարեղենի տեսակներից է։ Այն կարելի է պատրաստել ամենատարբեր տեխնոլոգիաներով՝ խաշած, շոգեխաշած, կարմրեցրած, խորոված կամ լցոնած։
Սննդային արժեքը 100 գրամում՝
Սիտակուցներ՝ ~0,2 գ
Carbohydrates~ 3,0 g
Սպիտակուցներ՝ ~ 1,5 գ
Energy~ 16 kcal
0.5 կգ
190֏
Customer reviews
Reviews
There are no reviews yet.
Write a customer review