Խնոցու կարագ
500 գ
1990֏
Խնոցու կարագ ստանալու տեխնոլոգիան կիրառվում է դեռ 6-րդ դարից։ Խնոցու կարագը հայտնի է ոչ միայն պատրաստման հետաքրքիր ձևով, այլև յուրահատուկ համով։
Ապրանքի քաշը կարող է տատանվել ± 15% (425-575 գ)։
500 գ
1990֏
Խնոցու կարագ ստանալու տեխնոլոգիան կիրառվում է դեռ 6-րդ դարից։ Խնոցու կարագը հայտնի է ոչ միայն պատրաստման հետաքրքիր ձևով, այլև յուրահատուկ համով։
Ապրանքի քաշը կարող է տատանվել ± 15% (425-575 գ)։
Խնոցու կարագ ստանալու տեխնոլոգիան կիրառվում է դեռ 6-րդ դարից։ Խնոցու կարագը հայտնի է ոչ միայն պատրաստման հետաքրքիր ձևով, այլև յուրահատուկ համով։ Հայաստանում նույնպես վաղ ժամանակներից սկսել են խնոցիով կարագ պատրաստել, դե իսկ մեր հայրենակիցները համարվում են պատրաստման վարպետներից։ Արամը վստահեցնում է, որ իր պատրաստած կարագը ունի ճիշտ այն համը, ինչ դարեր առաջ մարդիկ պատրաստում էին։
500 գ
1990֏
Customer reviews
Reviews
There are no reviews yet.
Write a customer review